Historiek

1993

Design & Engineering Services

1999

Opening New Office

2002

Start Assembling Services

2004

Start Welding Services

2008

Opening New Production Plant
1000m2

2016

Press brake
CNC milling m/c
ISO3834 weld qlty

2017

CNC Lathe machine

2019

New headoffice
3300m2

Opgericht in 1993

CGers Design Engineering Manufacturing is gevestigd in België. Dit innovatieve bedrijf werd door Hans Segers opgericht als ontwerpbureau. In 2008 is CGers verhuisd naar de oude mijnsite in Heusden-Zolder. Deze uitbreiding was noodzakelijk in het streven naar betere kwaliteit en om te voldoen aan de grotere vraag vanuit de markt.  De voornaamste activiteiten van CGers richten zich op ontwerpen, maken, monteren en testen van machines en producten. We werken voornamelijk met inox en aluminium. Hierdoor bevinden de klanten van CGers zich vooral in de farmaceutische industrie, voedings- en luchtvaartindustrie. Kwaliteit start bij CGers vanaf de ontwerpstudie en wordt doorheen heel het productieproces opgenomen tot en met het leveren van de documenten.

 

Onze professionaliteit

In overleg met onze klanten ontwerpen en produceren we machines en producten. Er is steeds één aanspreekpunt, de eindverantwoordelijke. We houden van directe communicatie. Onze klanten appreciëren het directe contact.

We zijn gespecialiseerd in machines en producten vervaardigd uit inox en aluminium. CGers maakt kwaliteitsproducten en levert kwaliteitsdocumenten. De engineering-afdeling biedt ondersteuning aan de ervaren en deskundige werknemers in de werkplaats. Welbehagen en een gezonde werksfeer is hier belangrijk. Vanaf ontwerp tot eindproduct wordt rekening gehouden met mens en natuur.  We werken als groep nauw samen met onze klanten en leveranciers. Het streven naar de beste kwaliteit is in elke afdeling terug te vinden. We staan voor een efficiënte, betrouwbare en kwaliteitsvolle samenwerking. We houden van korte, directe communicatie tussen opdrachtgever en eindverantwoordelijke. Alles start vanaf een goede voorbereiding. Een duidelijk overleg vindt plaats tussen de developmentafdeling en de productie. Onze software is afgesteld op elk productieproces. Theorie en praktijk gaan hand in hand doorheen al onze processen. CGers is een ontwerp-, een engineering- en een productiebedrijf.

Waarom met ons samenwerken

Omdat we je machine & producten co-engineeren. We bouwen je machines met ons enthousiast team. Vaak zijn we het uithangbord van onze klanten. CGers is eerder een partner dan een leverancier.

  • Inox specialist
  • Think before you act
  • Think local act global
  • Just good isn’t good enough