•  

   

   

   

   

   

   

 • Together from idea to quality product

  Machinebouw / Systeembouw / Architecturale laswerken

 • Stainless steel services

  Engineering Services & High Quality Products

 • Engineering

  We plannen. We denken oplossingsgericht en ontwerpen met 3D-software. De 3D-data gebruiken we 1/1 doorheen heel het productieproces. Hierdoor werken we efficiënt en accuraat.

  meer

  Manufacturing

  We doen. We optimaliseren continu en verbeteren onze processen constant. We ontzorgen de klant en produceren kwaliteitsproducten. Elk project heeft daarom zijn eigen contactpersoon.

  meer

  Quality Check

  We controleren. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn belangrijk. We waarborgen kwaliteit door interne controleprocessen, dit zowel op het bureau als op de werkvloer.

  meer

  Opvolging

  We actualiseren. We verbeteren en garanderen.
  We reageren snel en accuraat op de noden van onze klanten. We zijn een strategische partner voor onze klanten. Opleiding van onze medewerkers is belangrijk want “goed kan altijd beter”.

  De innovatieve maakindustrie.

  Opgericht in 1993

  CGers Design Engineering Manufacturing is gevestigd in België. Dit innovatieve bedrijf werd door Hans Segers opgericht als ontwerpbureau. In 2008 is CGers verhuisd naar de oude mijnsite in Heusden-Zolder. Deze uitbreiding was noodzakelijk in het streven naar betere kwaliteit en om te voldoen aan de grotere vraag vanuit de markt. 

  meer

  Onze professionaliteit

  In overleg met onze klanten ontwerpen en produceren we machines en producten. Er is steeds één aanspreekpunt, de eindverantwoordelijke. We houden van directe communicatie. Onze klanten appreciëren het directe contact.

  meer

  Waarom met ons samenwerken

  Omdat we je machine & producten co-engineeren. We bouwen je machines met ons enthousiast team. Vaak zijn we het uithangbord van onze klanten. CGers is eerder een partner dan een leverancier.

  meer

  Pharma & Food Industry Proof

  Contact

  Indien je vragen hebt over onze diensten kan je onderstaande formulier invullen of ons eenvoudig telefonisch contacteren.

  Style

  Bel ons

  op het nummer +32 11 433 488. Onze kantooruren zijn van 8:00 tot 17:00, maandag tot en met vrijdag.